Zgjidhja e Paketimit Plastik
me Cilësi të Lartë
për Produktet Tuaja

Një mundësi për
çdo kërkesë për paketim!

PAM PLAST është lider në industrinë e prodhimit të plastikës. Me vendodhje në Korçë, ne përqendrohemi në zhvillimin e produktit dhe markës. Ne synojmë të zgjidhim problemet e biznesit përmes zgjidhjeve plastike, duke dhënë zgjidhjet më të mira për produktet tuaja. Qëllimi ynë është të sigurojmë paketim që do të mbrojë produktin dhe ta shfaqë atë në mënyrën që meriton.

PAM PLAST, një biznes  me përvojë, njohuri të gjera dhe një ekip aktiv plot pasion, siguron që falë produkteve të paketimit partnerët të kenë zgjidhjen perfekte për nevojat e tyre të paketimit.
Për këtë, ne përdorim metoda inovative dhe materiale të papërpunuara plastike të riciklueshme me cilësi të lartë 100%. Përfshirja e lartë siguron që ne të njohim klientët tanë dhe zinxhirët në të cilët ata operojnë. Ne synojmë të arrijmë një bashkëpunim të përkushtuar me klientët në mënyrë që të realizojmë plotësimin e kërkesave që dëshirojnë. 

Kush jemi ne

Historia jonë

Me vite përvojë në industrinë e plastikës, ne identifikojmë dhe kapim mundësi globale. Formulat, zgjidhjet logjistike dhe patentat tona janë përdorur në shumë industri.

Ne jemi partner me shumë kompani dhe trajtojmë të gjitha nevojat e tyre operacionale. Kjo përfshin zhvillimin, prodhimin dhe shpërndarjen.

Cilësi

Certifikimet tona

Ne marrim pjesë në një mori programesh certifikimi për të siguruar cilësi të qëndrueshme, përsosmëri në shërbimin ndaj klientit, eliminimin e ndotësve dhe praktikat e duhura mjedisore, të gjitha ndërsa veprojmë sa më sigurt.

PAM PLAST është këtu për të mbështetur suksesin tuaj me zgjidhje paketimi që do t'i japin produkteve tuaja pamjen profesionale që meritojnë.

Produkte

Në PAM PLAST ne përpiqemi të plotësojmë nevojat e klientëve tanë. Nga madhësitë e ndryshme dhe ngjyrat e kovave te kapakët dhe aksesorët që kemi mbuluar. Shihni produktet tona për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja .

Vëllimi i porosive

Po kërkoni më shumë se disa njësi paketimi? Ju jeni me fat! PAM PLAST ofron një numër të lartë prodhueshmërie për kërkesat tuaja!

Personalizim

Dëshironi paketime të personalizuara për produktet tuaja? Teknologjia jonë e cila ofron aplikimin virtual 360 gradë dhe me transferimin e nxehtësisë siguron një pamje të qartë dhe estetike.

Personalizim

Ju na tregoni se çfarë keni nevojë dhe ne do ta realizojmë atë!

PAM PLAST ofron mundësi të pafund në lidhje me personalizimin, duke ju garantuar kështu një produkt që përputhet me imazhin e markës suaj dhe nevojën e paketimit
0
Vite eksperiencë
0
Punonjës
0
Klientë të kënaqur

Keni nevojë për keshillë

Nuk po gjeni dot produktin që dëshironi?

Partnerët tanë

______________________________

Informohu i pari mbi PAM PLAST!

Dëshironi të jeni të sigurt që jeni gjithmonë të azhurnuar me zhvillimet e fundit në industrinë e paketimit? Regjistrohuni tani për të marrë informacion për PAM PLAST

  NE JEMI ARTI I PAKETIMIT!

  PAM PLAST, me vendodhje në Korçë, është një kompani lider në industrinë e prodhimit të plastikës.

  Menu

  Kreu

  Rreth nesh

  Produktet

  Kategorië

  Kontakt

  Të reja

  Punësime

  Kontakt