Për një të ardhme

të sigurt

PAM PLAST

PAM PLAST investon
dhe sjell inovacion
për një të ardhme të sigurt!

Paketimet plastike dhe ekologjia? A nuk është kjo një kontradiktë në terma? Jo, sepse kriteret e Eko Design janë përcaktuar si funksionaliteti më i lartë i mundshëm i kombinuar me ndikimin më të vogël të mundshëm në mjedis. Sa i përket qëndrueshmërisë, paketimet plastike, veçanërisht paketimet plastike PAM, mbajnë vendin e parë në treg. Përgatituni të bindeni.

PAM PLAST ka ndërmarrë inovacione dhe ka investuar në produkte dhe procese të qëndrueshme që nga fillimi i themelimit të saj. Ne jemi shumë të vetëdijshëm për përgjegjësinë që kemi për vendosjen e produkteve të paketimit plastik në treg. Kjo është arsyeja pse ne marrim masa për të mbajtur ndikimin e paketimit tonë në mjedis sa më të përgjegjshëm që të jetë e mundur.

Paketimi plastik i PAM PLAST

_______________

Vërtetë e qëndrueshme.

Kur zhvillojmë paketimin tonë, ne i kushtojmë vëmendje të madhe sigurimit të qëndrueshmërisë maksimale gjatë gjithë kohës për gjithë ciklin jetësor të produktit. Falë përvojës sonë dhe pajisjeve tona të shkëlqyera teknike, ne jemi në gjendje të krijojë modele ekologjike, funksionale të paketimeve që përcaktojnë trendin. Koncepti Pam Eco qëndron për zgjidhje paketimi të cilat na mundësojnë neve dhe klientëve tanë të kombinojmë suksesin e biznesit me një të përgjegjshëm përballë njerëzve dhe planetit.

_______________

Bën markën tuaj të paharrueshme

Ngjyrat trazojnë emocionet tona. E kuqja është e egër, bluja serioze dhe jeshilja qetësuese. Ngjyrat dërgojnë sinjale dhe janë një nga
tiparet më të rëndësishme për njohjen e markës tuaj. Ne mund të prodhojmë paketimin tuaj plastik në
ngjyrat tuaja të dëshiruara. Krahas 10 ngjyrave standarde dhe të gjitha ngjyrave të veçanta, të tilla si:
HKS, RL ose Pantone,  gjithashtu të mundshme janë edhe përzierjet specifike të veçanta të ngjyrave. Kontejnerët dhe kllapat mund të jenë me ngjyra duke përdorur formim injeksion dy përbërës. Të gjitha pigmentet dhe aditivët që përdorim janë pa metale të rënda dhe jo toksike.

_______________

Ne fuqizojmë markën tuaj

Etiketimi In-Mould

Procesi IML ju ofron dekorim premium në cilësi fotografike me rezolucion të lartë.

Efekte

Zbuloni dimensionin e ri të dekorimit: Paketimi me një aromë, e cila ndryshon ngjyrën,
komunikon me pajisje dixhitale, dhe shumë më tepër.

Printimi dixhital

Shtypja dixhitale përdoret për të dekoruar madhësi të vogla deri në mesatare me cilësi të jashtëzakonshme fotografike.

Printimi Offset

Me madhësi të mëdha të grupeve dhe motive të thjeshta, shtypja me Offset me tetë ngjyra ju garanton kosto të vlefshme
përfitimesh.

PAM PLAST ju bind!

_______________

Me të gjitha shtesat që dëshironi.

Gama e aksesorëve  u ofron klientëve tane vlerë të shtuar reale tek produktet. Aksesorë të shumtë lehtësojnë
heqjen dhe përdorimin produktit, përbërës të veçantë, thjeshtojnë përzierjet, vendosin mënyra të ndryshme ose bëjnë gjëra shtesë për sigurinë e produktit.

Individualizim

Paketimi është unik si produkti juaj.

PAM formon dhe dekoron paketimin tuaj plastik pikërisht sipas konceptit tuaj dhe saktësisht në
 përputhje me modelin korporativ të markës suaj.

Dizenjim i produktit

Dizajni i jashtëzakonshëm i paketimit është kombinimi i suksesshëm i elementeve të ndryshme të dizajnit. Në PAM, çdo opsioni krijues është i hapur për ju.  Çdo formë injeksioni është e mundur të prodhohet, në çdo ngjyrë dhe çdo motiv imazhi. 

Shërbimet PAM PLAST

PAM PLAST kombinon efikasitetin e një korporate me fokusin e shërbimit të një kompanie. Ne duam që ju të jeni të kënaqur me paketimin tuaj të ofruar nda ne. Kjo është arsyeja pse ne marrim përgjegjësinë për prodhimin e duhur.

Produkti

Falë  dizenjimit inteligjent, paketimi plastik PAM ju ofron kursim të burimeve efikasiteti në mbushjen, magazinimin dhe transportin. Mbron integritetin e produktit tuaj me anë të mbyllje të dukshme dhe plotëson standardet e vendosura në treg.

NE JEMI ARTI I PAKETIMIT!

PAM PLAST, me vendodhje në Korçë, është një kompani lider në industrinë e prodhimit të plastikës.

Menu

Kreu

Rreth nesh

Produktet

Kategorië

Kontakt

Të reja

Punësime

Kontakt