Bashkohu në ekipin

e kompanisë PAM PLAST

BASHKOHUNI ME EKIPIN TONË

Ne kemi nevojë për ju!

Kërkoni një punë tek PAM PLAST.
Ne dëshirojme të rinj të talentuar dhe specialistë me eksperiencë.

Tek PAM PLAST ne besojmë tek
fuqia e stafit tonë.

PAM PLAST është një kompani lider në fushën e produkteve të paketimit me cilësi të lartë. Ne zhvillojmë dhe prodhojmë një gamë të gjerë të zgjidhjeve të paketimit plastik. Klientët tanë kryesisht operojnë në industrinë ushqimore, industrinë e bojës dhe industrinë kimike. Prandaj, ne kemi akreditime me reputacion në fushën e sigurisë, higjienës dhe cilësisë.

Ekipi ynë shumë i trajnuar dhe i kualifikuar i cili siguron vazhdimësi dhe prodhon rezultate të shkëlqyera. Në mënyrë që të vazhdojmë të konkurrojmë si një lojtar në industrinë e paketimit, ne investojmë vazhdimisht në optimizmin e proceseve tona të biznesit, teknologjive të reja dhe rritjen e infrastrukturës së kompanisë sonë.

0
Punonjës
0
m2 sipërfaqe
0
Mjete transporti

PAM PLAST

Ejani dhe forconi

ekipin e PAM PLAST

Profesionistët e PAM PLAST në mënyrë periodike analizojnë metodat e punës, proceset e brendshme dhe proceset e tjera të kompanisë dhe përcaktojnë ndryshimet e nevojshme që duhet të realizohen.

Të gjithë së bashku punojmë mbi proceset ditore, problematikat por edhe festojmë mbi arritjet e PAM PLAST.

Me anë të partnerëve tanë ne kuptojmë çfarë problemesh mund të ketë prodhimi ynë, çfarë duhet të përmirësohet por edhe të zëvendësohet atje ku është e rëndësishme.

Ekipi i PAM PLAST përbëhet nga profesionistë të departamenteve të ndryshme si: teknik, marketing, financë etj, ku forca e të gjithëve së bashku na ka rritur  deri më sot.  

APLIKONI TANI!

APLIKONI SOT!

Ne jemi të interesuar për kandidatë të trajnuar mirë, me përvojë dhe të kualifikuar nga të gjitha fushat që janë të gatshëm për një sfidë të re. Mos hezitoni të dërgoni një aplikacion të hapur.

Informohu i pari mbi PAM PLAST!

Dëshironi të jeni të sigurt që jeni gjithmonë të azhurnuar me zhvillimet e fundit në industrinë e paketimit? Regjistrohuni tani për të marrë informacion për PAM PLAST

  NE JEMI ARTI I PAKETIMIT!

  PAM PLAST, me vendodhje në Korçë, është një kompani lider në industrinë e prodhimit të plastikës.

  Menu

  Kreu

  Rreth nesh

  Produktet

  Kategorië

  Kontakt

  Të reja

  Punësime

  Kontakt