Lajme të reja

mbi

Pamplast

Pam Plast tashmë disponon burimin e saj të energjisë nga burime të rinovueshme.
Me investimin e fundit kompania kontribuon në ruajtjen e pastërtisë së natyrës.
Lejo diellin të paguajë faturën tënde të energjisë!
Zhvillimet e shpejta në teknologji dhe automatizimi po transformojnë mënyrën se si ne punojmë.
Ndërsa makineritë bëhen gjithnjë e më efikase dhe perfekte, do të bëhet gjithnjë e më qartë se papërsosmëria është madhështia e njeriut.

Nga pajisjet e vogla të përpunimit te sistemet e mëdha të kalibrimit dhe automatizimit, ne kemi stafin dhe njohuritë teknike për të përmbushur saktësinë e lartë dhe prodhimin e sasive të mëdha. Inxhinierët tanë të automatizmit mbështesin në maksimum operacionet tona prodhuese!

Ne duam të jemi furnizuesi juaj i besuar, për këtë punojmë çdo ditë duke përmirësuar cilësinë, kohën dhe proceset.

Mbërritja e teknologjisë më të fundit në ambjentet e PAM PLAST.

Panairi i teknologjive më të avancuara për prodhimin e plastikës në cilesinë më të lartë të dëshiruar.

NE JEMI ARTI I PAKETIMIT!

PAM PLAST, me vendodhje në Korçë, është një kompani lider në industrinë e prodhimit të plastikës.

Menu

Kreu

Rreth nesh

Produktet

Kategorië

Kontakt

Të reja

Punësime

Kontakt